Vanaf 25 november verkrijgbaar: Bezoedeld, nieuwe roman van Linda Fontijn

Fontijn_Bezoedeld kleinBezoedeld is een spannend driehoeksdrama rond de puinhopen van een hedendaagse, waargebeurde, strafzaak. Het roept de vraag op wat goed en slecht betekent aan weerszijden van de wet. Afwisselend wordt het reilen en zeilen bij de overheid en het overhoop gegooide leven van de vervolgde getoond. Twee mannen zijn druk bezig hun gelijk te halen. De een is een welgestelde investeerder die in een strafzaak verwikkeld zit wegens vermeende handel in voorkennis en fraude. De ander is een gezagsgetrouwe ambtenaar. Tussen de vete door gooit een Vlaamse vrouw onbedoeld de levens van beide heren flink overhoop. De investeerder raakt geobsedeerd door de wijze waarop met de wet wordt omgesprongen, want als zelfs het overheidsinstituut niet meer betrouwbaar is, wie kan hij dan nog vertrouwen? Hij gaat ver om zijn reputatieschade te willen keren. Ver genoeg om alles wat werkelijk waarde heeft te verliezen?

Bezoedeld is een universeel en vlot lezend verhaal over recht en onrecht. Het biedt, met de nodige dosis humor, een indringende kijk op ons rechtssysteem en thema’s als afgunst, liefde en wraak.

Gegevens: Bezoedeld – eerste druk november 2013, 335 pagina’s, verkoopprijs: € 19,95, via de reguliere (internet) boekhandel te verkrijgen. ISBN: 9789461533517

Om foto- of postermateriaal op te vragen, mailt u met lfontijn@xs4all.nl